QUR Herpes Gel

QUR Herpes Gel er et naturligt produkt til behandling af herpes 1 og 2. Det er udviklet og produceret i Danmark, indeholder kun naturlige ingredienser og er dermatologisk og bakteriologisk testet.

3 stk. kr. 189,-

£8,00

998018 på lager

Forkert datomærkning på QUR Herpes Gel

QUR Medical gør opmærksom på, at QUR Herpes Gel ved en fejl er dateret med 10/2021. Denne dato er produktionsdatoen, og varen kan holde sig til 10/2024. Se dokumentation her.

QUR Medical beklager fejlen.

QUR Herpes Gel

QUR Herpes Gel er et naturligt produkt til behandling af herpes 1 og 2. Det er udviklet og produceret i Danmark, indeholder kun naturlige ingredienser og er dermatologisk og bakteriologisk testet.

»75% af testpersoner med herpes anbefaler QUR Herpes Gel og oplever halvering af gener og udbruddets varighed«

- Forbrugerundersøgelse, 2020.   

Sådan anvender du QUR Herpes Gel

QUR Herpes Gel kommer i en tube med 15 ml. Vask hænderne inden. Påfør et tyndt lag direkte på herpesudbruddet, jo oftere, jo bedre. Gelen er gennemsigtig og kan derfor anvendes diskret. Du får det bedste resultat, når du anvender QUR Herpes Gel lige så snart, du opdager et begyndende herpesudbrud. Når der kommer skorpe på udbruddet, stoppes behandlingen. Produktet består af bukkehornsfrø og lermineralet bentonit og er helt uden kemi og skadelige stoffer. Det er så rent, at det i princippet kan spises, men er kun til udvortes brug. Du kan uden problemer anvende det på læberne og andre steder på kroppen. Bukkehornsfrø er kendt for at være antiinflammatoriske og fremmer helingen af huden. Bentonit er en spiselig, vulkansk ler, som er aktiv. Det betyder, at hver enkelt lerplade har 6 positive ioner på overfladen. Herpesvirus har en negativ overflade, og derfor tiltrækker bentonit og virus hinanden, og virus uskadeliggøres. Derfor er QUR herpes Gel CE-registreret under betegnelsen elektromedicin.

Ingredienser

Nettovægt: 15 ml Renset vand 98%, mineraler (ler), polygel HP, verstatil PC, ekstrakt af bukkehornsfrø, pH-justering. ADVARSEL: Grundet risiko for krydsallergi bør peanut-allergikere udvise største forsigtighed. Dermatologiske test

Yderligere information

Vægt 0.020 kg
Størrelse

20 ml, 50 ml, 100 ml