FACEBOOK

INSTAGRAM

TRUSTPILOT

QUR Herpes Gel

Gel til behandling af herpes 1 & 2. QUR Herpes Gel er et naturligt og effektivt produkt til behandling af herpes. Den virksomme gel påføres direkte på herpes udbruddet, og kan påføres efter behov. Herpes gel reducerer gener og varigheden af et herpes udbrud.
Indhold: 15 ml.

3 stk. kr. 245,-

89,00 kr

993576 in stock

SKU: 2547895-1 Category:

QUR Herpes Gel

 

»75% af testpersoner med herpes anbefaler QUR Herpes Gel og oplever halvering af gener og udbruddets varighed«

- Forbrugerundersøgelse, 2020 - læs resultaterne her.   

QUR Herpes gel er en effektiv behandling imod forkølelsessår/herpes 1 og 2. Det er udviklet og produceret i Danmark, indeholder kun naturlige ingredienser og er dermatologisk og bakteriologisk testet. En undersøgelse fra 2020 viser en gennemsnitlig halvering af antal dage et udbrud varer og ligeledes en halvering af de smerter/gener et udbrud medfører ved brug af QUR Herpes Gel. Gelen er klar og indeholder ikke farlig kemi og kan derfor påsmøres efter behov helt uden begrænsning.
Ved den første sitren/prikken i huden, som indikerer at et udbrud er på vej skal du smøre QUR Herpes Gel på.  Jo før du starter din behandling des større chance er der for at minimere udbruddet. Hvis du er hurtig, kan du få det til at gå helt i sig selv igen.

Sådan anvender du QUR Herpes Gel

Gelen påsmøres huden ved de første tegn på et forestående herpes-udbrud. Påfør et tyndt lag direkte på herpesudbruddet, jo oftere, jo bedre.Jo tidligere du påbegynder behandling des bedre virker den. Gennemsigtigheden betyder at gelen ikke ses på f.eks. din læbe. Smør efter behov flere gange dagligt og stop når udbruddet bliver dækket af skorpe. QUR Herpes Gel bærer et CE mærke, som dokumentation for at QUR Herpes Gel opfylder både alle danske love og regler og gældende EU-lovgivning.

QUR Herpes gel er registreret af Lægemiddelstyrelsen som et såkaldt Medicinsk udstyr Kl. 1 produkt. Lægemiddelstyrelsen beskriver medicinsk udstyr, som ”produkter, der bruges til at diagnosticere, forebygge, lindre eller behandle sygdomme, handicap eller skader”. QUR Herpes Gel er i klasse 1, hvilket er den laveste risiko klasse, sammen med f.eks. plastre

Ingredienser

De virksomme stoffer i QUR Herpes gel er ler-arten bentonit, som er et såkaldt aktivt mineral og bukkehornsfrø, som hører til ærteblomstfamilien. Udover disse to naturlige stoffer indeholder gelen renset vand, et fortykningsmiddel og et konserveringsmiddel. Bentonit er ler af vulkansk oprindelse. På mikroniveau består bentonit af mange små aktive plader af ler. Hver plade har på overfladen 6 positive ioner, som udsender en meget svag positiv spænding. Herpes-virus har negativ overflade og derfor tiltrækker herpesvirus og bentonitpladerne hinanden lige som magneter. De sætter sig fast på hinanden og herpesvirus bliver inaktivt. Bukkehornsfrø virker antiinflammatorisk og sikrer at huden heler hurtigt igen efter herpesudbruddet. QUR herpes Gel CE-registreret under betegnelsen elektromedicin.

Nettovægt: 15 ml Renset vand 98%, mineraler (ler), polygel HP, verstatil PC, ekstrakt af bukkehornsfrø, pH-justering. ADVARSEL: Grundet risiko for krydsallergi bør peanut-allergikere udvise største forsigtighed. Se Dermatologisk test her. Se forbrugerundersøgelsen af QUR Medical Herpes Gel her.

Additional information

Weight 0,025 kg
Størrelse

20 ml, 50 ml, 100 ml