FACEBOOK

INSTAGRAM

TRUSTPILOT

Om QUR Medical

QUR Medical er en lille dansk familieejet virksomhed, som startede i 2008. Vi er to generationer, som bor og arbejder sammen på en gård på Midtsjælland. Familien har gennem mange år drevet landbrug og eksperimenteret med urter og mineraler. Vi udvikler effektive og skånsomme produkter uden unødig kemi og tilsætter ikke farve og parfume i vores produkter. Vores produkter er så rene at de kan spises selvom de er beregnet til at smøre på huden.

Vi har gennem mange års studier og praktiske eksperimenter opbygget stort kendskab til hvorledes vores ingredienser virker. Vi har i mange år samarbejdet med forskere og læger på bl.a. Skejby Universitets Hospital, Odense Universitets Hospital og Danmarks Tekniske Universitet og dette samarbejde har bl.a. resulteret i udviklingen af QUR Herpes Gel. Samtidigt har vi haft hundredvis af venner, naboer, familie, kolleger, venners venner, naboers kolleger osv. som frivilligt gennem årene har testet vores gel på alverdens hudproblemer og dårligdomme. Deres mange tilbagemeldinger har hjulpet os med at videreudvikle produkterne og givet os forståelse for nye virkemåde og de har indrapporteret om effekter, som vi aldrig havde tænkt på.
Der er også opstået spørgsmål, som vi arbejder på, men endnu ikke har fundet svaret på. F.eks. hvorfor virker QUR universal Gel på nogle mennesker med psoriasis, men ikke på andre?

Alle vores produkter er udviklet og produceret i Danmark og er dermatologisk testet på anerkendte laboratorier med bedste resultat således at vi kan give dig sikkerhed og garanti for høj kvalitet og effektiv virkning. Vores ingredienser baserer sig på urter og mineraler, som er historisk anerkendte for deres virkning. Bukkehornsfrø er bredt anerkendt for sin antiinflammatoriske effekt og bentonit bruges bl.a. for sin rensende virkning.
Derudover er vores ingredienser også anerkendte af European Medicines Agency, EMA, som har gennemgået førende litteratur om bentonit og bukkehornsfrø og anerkender virkningen og konkluderer at de ikke er farlige for mennesker. Det amerikanske Federal Drug Agency, FDA, som har gennemgået diverse studier af bentonit og bukkehornsfrø og også anerkender effekten og stempler dem som ikke farlige for mennesker.

Forbrugerundersøgelse:

+ QUR Medical forbrugerundersøgelse 2020 – Læs resultaterne her.

Patenter:

EU Patent
USA Patent

Produktionscertifikater:

Tilladelse til fremstilling lægemidler
GMP Fremstilling
Ingen anvendelse af dyreforsøg

Brugsanvisning:

+ Brugsanvisning QUR Medical Herpes Gel