FACEBOOK

INSTAGRAM

TRUSTPILOT

Referencer

Hos QUR Medical er vi taknemmelige for, at mange af vores kunder gerne vil fortælle om deres oplevelser med vores produkter.

Her kan du læse vores kunders erfaringer med produkterne QUR Herpes Gel og QUR Universalgel.

QUR Herpes Gel

Anja:
Jeg er virkelig begejstret over resultatet med QUR Herpes Gel – herpesudbruddet heler hurtigere, jeg får ingen sår, og smerterne er mindre – og så er det virkelig fedt, at gelen er gennemsigtig.

Carina:
Da jeg sidst havde et herpesudbrud ved munden, mærkede jeg, at QUR Herpes Gel virkede, og det tog herpessåret i opløbet.

Thomas:
Er jeg hurtigt ude med QUR Herpes Gel, forsvinder udbruddet i løbet af et par dage. Tidligere varede det mindst en uge.

Marianne:
Jeg bruger normalt Zovir-salve, Zovir-piller, piller mod helvedesild, jeg brænder såret med en lille maskine fra apoteket og anvender Fucidin-salve. Altså en kombination af alt dette til ét sår, og alligevel går der 7-15 dage, fra jeg mærker udbrud, til det er helt væk igen. Men QUR Herpes Gel har været det absolut mest effektive produkt. Jeg har udelukkende kun brugt jeres gel for at teste. Jeg har haft 4 udbrud. 3 forsvandt i opløbet inden for 1-1,5 døgn. Et udbrud blev hurtigt væsentligt formindsket (både størrelse og smerte) og forsvandt inden for 2-3 dage.

QUR Universalgel

Bitten:
Jeg har i et par år haft en generende stor plet på den ene balle og har forsøgt med forskellige fede cremer uden held. Min læge udskrev et medikament, som heller ingen virkning havde. Jeg brugte QUR Universalgel, som viste sig at være meget effektivt. Den har fjernet smerterne, og huden er igen blød.

Ditte:
Jeg har i et halvt år døjet med rødt udslæt med knopper på kinderne. Jeg kom til hudlæge, som desværre ikke kunne fortælle mig, hvad udslættet var, men gav mig en creme mod det. Den hjalp ikke – den lukkede i stedet mine porer, som så ikke gjorde mine kinder bedre. Jeg har nu brugt QUR Universalgel i halvanden måneds tid, og er superglad for den! Udslættet forsvandt næsten fra dag til dag og er på et meget lavt niveau den dag i dag. Jeg er meget imponeret over effekten af jeres gel, og vil uden at tøve anbefale den til andre, som døjer med eksem, udslæt eller andre hudproblemer.

Solveig:
Jeg brændte mine fingre på brændenælder, da jeg plukkede græs til kalvene. Jeg kom QUR Universalgel på, følte en let snurren, og ubehaget var væk.

Lonnie:
QUR Universalgel er simpelthen fantastisk. Den har reddet vores ferie. Vi har brugt den til forbrændinger, myggestik og svie, og den er formidabel. Vi har smurt den på om aftenen, og dagen efter kan man næsten ikke mærke noget.

Carina:
Jeg lider af irriterede slimhinder og er igennem de sidste 8-10 måneder blevet podet og testet. Lægerne kan ikke finde en creme, der virker, så jeg har de sidste 6 dage brugt QUR Universal Gel morgen og aften og kan mærke, at jeg har mindre og mindre kløe. I næsen har jeg sårdannelser, og det har hjulpet – både i næse og skridt (-: Jeg har desuden haft stor glæde af gelen her i sommeren ved myggestik og let forbrænding af solen.