FACEBOOK

INSTAGRAM

TRUSTPILOT

QUR Universal Gel

Gel til behandling af eksem, hudirritation og problemhud. QUR Universal gel er en lindrende og behandlende gel til næsten alle hudproblemer. Gelen lindrer næsten omgående sår, rifter, irritation efter insektstik, kløe og mange andre hudproblemer. Den indeholder ingen skadelig kemi, og kan bruges af alle over 6 år.
Indhold: 30 ml.

3 stk. 155 kr.

59,00 kr

QUR Medicals Universalgel er et vidunderprodukt til behandling af mindre brandsår og hudafskrabninger, insektstik, udslæt, kløe, nogle typer af psoriasis og andre former for hudirritationer.

Om QUR Universal Gel

QUR Universal Gel er en lindrende og behandlende gel til næsten alle hudproblemer. Gelen er en klar gel, som næsten omgående lindrer sår, rifter og mange andre hudproblemer. Den kan bruges uden begrænsning fordi den ikke indeholder skadelig kemi. Huden heler hurtigere op, og du oplever færre gener, når du anvender produktet. QUR Universalgel består af naturlige ingredienser, herunder bukkehornsfrø, og må påføres efter behov. Produktet indeholder ingen skadelig kemi og kan anvendes af alle over 6 år samt gravide og ammende.

Anvendelse af Universal Gel

Universal Gel påsmøres i et tyndt lag på det område der skal lindres, og virker på et utal af hudtilstande og lidelser.

Brug fx. Universal Gel til:

  • Solskoldning - Universal gel virker omgående og lindrer f.eks. øm og rød hud, der er blevet solskoldet.
  • Brandsår - Hvis du har brændt dig på en bageplade eller en brændeovn og har smerter vil du med det samme mærke indring hvis du smører Universal Gel på det forbrændte hudområde.
  • Kontakt med brændenælder - Har du været i nærkontakt med brændenælder vil du også umiddelbart mærke lindring når du smører Universal Gel på hvor du har „brændt“ dig.
  • Sår og rifter - Skærer du dig eller får en rift, så smør Universal Gel på stedet med det samme og du vil opleve at dit sår smerter mindre og heler hurtigere.
  • Insektstik og bid - Kløe fra diverse insekt-stik og bid bliver også lindret næsten omgående efter påsmøring med Universal Gel.
  • Uren hud - Teenagere kan ofte have uren hud og bumser. Vi høre at de klemmer bumser/hudorme ud om aftenen inden sengetid og huden bliver rød og grim. De vasker ansigtet og smører Universal Gel på og når de vågner næste morgen er huden meget pænere og ensartet.
  • Eksem og irriteret hud - Har du eksem og irriteret hud kan Universal Gel også hjælpe. Smør gel på inden sovetid så det kan virke mens du sover og du vågner til en pænere hud næste dag.

Universal Gelen har utallige anvendelsesmuligheder. Den kan bruges uden begrænsning og mange bruger den om natten så den virker de mange timer mens du sover.
Skriv og fortæl hvordan du bruger Universal Gel, vi tilføjer det så andre også får glæde af dine erfaringer.

Ingredienser

Den vigtigste ingrediens i Universal gelen er et ekstrakt af bukkehornsfrø, som tilhører ærteblomstfamilien. Derudover indeholder Universal Gel kun renset vand, et fortykningsmiddel og et konserveringsmiddel. Bukkehorn er en anerkendt medicinplante, som gennem årtusinder har været brugt af folkeslag over hele verden imod forskellige sygdomme. Bukkehornsfrø virker antiinflammatorisk og er derfor historisk blevet brugt som omslag på betændte sår eller uren hud.

Ekstrakten af bukkehornsfrø er meget koncentreret i Universal Gelen og derfor har vi på tuben skrevet en advarsel til peanutallergikere og vi beder dem om at udvise forsigtighed. Bukkehornsfrø og peanuts tilhører begge ærteblomstfamilien og ligner hinanden rent genetisk. Der kan derfor være (en meget lille og teoretisk) risiko for krydsallergi. Derfor råder vi peanutallergikere til at udvise forsigtighed og prøve gelen på et lille stykke hud først. Mange peanutallergikere melder heldigvis tilbage at de bruger Universal Gel med god effekt og uden problemer.

QUR Universal Gel er registreret af Miljøstyrelsen under kosmetiklovgivningen og EU´s kosmetikforordning, hvilket betyder at gelen overholder gældende love i Danmark og EU

Nettovægt: 30 ml.
Renset vand 98,5%, ekstrakt af bukkehornsfrø, polygel HP, verstatil PC.
ADVARSEL: Grundet risiko for krydsallergi bør peanut-allergikere udvise største forsigtighed.

Se Dermatologisk test her.

Yderligere information

Vægt 0,035 kg