FACEBOOK

INSTAGRAM

TRUSTPILOT

Behandling og forebyggelse af forkølelsessår

Uncategorized @da

Kan man helbrede forkølelsessår?

Nogen spørger hvordan man fjerner forkølelsessår. Det kan man desværre ikke, men man kan behandle og forebygge forkølelsessår. Virus ligger i nervebanerne og bryder ud når dit immunforsvar er svækket. Du kan forbygge forkølelsessår ved at være god ved dig selv. Husk at spise sundt, få din motion og din søvn, brug en høj solfaktor på læberne og lad være med at overdrive soldyrkning. Nogle kan mindske udbrud hvis de undgår at spise chokolade og nødder, men det er meget forskelligt fra person til person. 

Det er mest almindeligt at få udbrud et par gange om året og at antallet falder med alderen. Med tiden bliver du god til at mærke når et forkølelsessår er på vej og du kan starte behandling så tidligt som muligt. 

Det er vigtigt at reagere med det samme når du mærker de første symptomer. Jo tidligere du starter behandling des mere mindsker du udbruddets omfang og varighed. Man kan i dag få mange cremer/gel i håndkøb og for alle typer gælder det at jo tidligere du begynder behandling jo mindre bliver dit