QUR Medical – utroligt hvad naturen kan

QUR´s geler er til behandling af herpes 1 og 2, problemhud, forbrændinger, sår, insektstik, kløe og røde babynumser. 
Alle produkter er udviklet og produceret i Danmark.

Læs mere om QUR Medical

Jeg er begejstret over resultatet med QUR Herpes Gel – herpesudbruddet heler hurtigere, jeg får ingen sår, og smerterne er mindre – og så er det virkelig fedt, at gelen er gennemsigtig.

Anja

Køb QUR Medicals produkter

QUR Medical – naturligvis

QUR Medicals produkter er helt uden farlig kemi og kun baseret på naturens egne virkemidler. Alle mineraler og urter i vores produkter er så naturlige, at de kan spises.

Frøene fra bukkehornsplanten, som vokser i Nordafrika, Mellemøsten og Sydøsteuropa, har gennem tusindvis af år været anvendt som naturmedicin.

Bukkehornsfrøene indeholder bl.a. stoffet fenugreekin, som er kendt for at hæmme virus og have anti-inflammatoriske egenskaber.

QUR Medicals produkter indeholder afkog af bukkehornsfrø, og nogle produkter er også tilsat aktive lermineraler. Vi bruger bentonit, der er en vulkansk ler, du måske kender fra muddermasker. Bentonitten er aktiv, og hver enkelt lerplade har seks positive ioner på overfladen. Herpesvirus har en negativ overflade, og derfor tiltrækker bentonit og virus hinanden, og virus uskadeliggøres. Derfor virker QUR Herpes Gel meget effektivt.

Vi har indledt et samarbejde med forskere på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Københavns Universitet og Skejby Universitetshospital og har nu QUR Herpes Gel godkendt og klar til brug.

Se vores produkter